Persondatapolitik

Villum Vito indsamler og behandler dine personoplysninger på forsvarlig vis. Når du handler på Villumvito.dk registreres dit navn, adresse, tlf. nummer, e-mail adresse, samt oplysninger om, hvad du har købt. Disse personoplysninger registreres med det formål at kunne behandle og levere din ordre samt at opfylde bogføringslovens krav. Endvidere er formålet at optimere brugeroplevelsen, samt foretage målrettet markedsføring.

Dine oplysninger sælges ikke videre til en tredjemand. Inden dine personoplysninger indhentes via Villumvito.dk, sikres det, at det sker med dit udtrykkelige samtykke. Du kan trække dit samtykke tilbage ved at indsende din mail og klikke afkrydsningsfeltet af nedenfor. Tilbagetrækningen af dit samtykke vil blive behandlet hurtigst muligt, og de data der kan slettes, vil blive slettet. Vi beholder dine oplysninger i det omfang der er nødvendigt, f.eks. så Villum Vito kan overholde vores retlige forpligtelser (heriblandt bogføringslovens krav). Du indsender tilbagetrækningen af dit samtykke ved at klikke ‘submit’ til slut. Du vil herefter blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

 


 

Jeg ønsker at tilbagetrække mit tidligere afgivet samtykke om, at Villumvito.dk må indsamle, behandle og opbevare mine personoplysninger som beskrevet i deres persondatapolitik

Email:
 


 

Få et overblik over Villumvito.dk’s brug af cookies i vores cookiepolitik her.

Ejeren af Villum Vito er dataansvarlig, og har adgang til de oplysninger der registreres om dig. Dine oplysninger bliver opbevaret hos Villum Vito i fem år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10. Herefter bliver oplysningerne slettet. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Villum Vito har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger Villum Vito har registreret om dig. Endvidere har du ret til at få dine oplysninger slettet eller få urigtige oplysninger rettet. Du har desuden ret til at gøre indsigelse mod, at dine oplysninger bruges til markedsføring. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse vedrørende dette, rettes til Villum Vito’s e-mail: hej@villumvito.dk. Du kan læse Persondataloven her.

 

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige:

Villum Vito/Christina Stenderup 
Vifdam 16, st. tv. 
6000 Kolding
Danmark
CVR-nr.: 39406748
hej@villumvito.dk
tlf. 24623009

 

Villum Vito vil altid være behjælpelig, hvis du har spørgsmål til vores håndtering af dine personoplysninger. 

 

Du har desuden retten til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger. Du kan kontakte Datatilsynet på mail til dt@datatilsynet.dk eller på telefon +45 33 19 32 00.