Miljøpolitik

PLAKATER MED OMTANKE: En lille beslutning med stor betydning 

Villum Vito ønsker at begrænse virksomhedens og vores allesammens negative påvirkning af miljøet. Villum Vito arbejder på at skabe sine produkter med så lidt påvirkning af vores miljø ud fra de muligheder der er til rådighed. Det gør vi med det formål, at der skabes en bedre balance mellem natur og menneske. Vi håber på at kunne forene vores grønne planet med vores moderne livsstil. På den måde vil det forhåbentligt stadig være muligt at bruge sin skabertrang til at skabe unikke produkter i fremtiden, uden at skade naturen.

Vi er bevidste om, at der altid kan gøres mere for miljøet, og vi håber på, at vi kan blive ved med at udvikle os i en bæredygtig retning. 

Når du køber en af Villum Vitos plakater, køber du ikke bare en dekorativ plakat, men en plakat med omtanke. Omtanke for vores vidunderlige, vilde verden. Til glæde for dig, mig og vores miljø i dag og i fremtiden ♥

 


Svanemærket 

Svanemærket er de nordiske landes officielle miljømærke. Når du vælger Svanemærket produkter, så vælger du også de miljømæssigt bedste produkter. Dit valg er med til at skåne vores allesammens natur og miljø. Et valg som samtidig passer bedre på dig. Der bliver nemlig stillet skrappe krav til Svanemærkets brug af kemikalier.

Svanemærket stiller store krav til trykkeriets energiforbrug og brug af miljø- og sundhedsskadelige materialer og kemikalier. Det betyder, at et Svanemærket trykkeri bidrager til et renere miljø, et sundere arbejdsmiljø for de ansatte og en renere fremtid for os allesammen.

 

 

 

Din plakat er derfor:

✿ Trykt på miljørigtigt papir
✿ Trykt med vegetabilske trykfarver
✿ Trykt på papir fra bæredygtigt skovbrug i Sverige og Finland

På et trykkeri som: 

✿ Genanvender tryksager
✿ Bruger vedvarende energi
✿ Tager hensyn til det kemiske arbejdsmiljø
✿ Minimerer deres affald (heriblandt papir)

 

Du kan læse mere om Svanemærket på https://www.ecolabel.dk/da/blomsten-og-svanen.