Velkommen til Villum Vitos vidunderlige, vilde verden

En verden fyldt af farver, mønstre og søde figurer fortalt som plakater. Villum Vitos plakater illustrerer en verden, hvor alt kan ske og alt kan lade sig gøre. For alle kan være med i Villum Vitos verden. Plakatuniverset er et sted hvor intet er forkert og hvor det uperfekte bliver dyrket. En verden af venskaber og fantasi – det legesyge i en til tider alvorlig verden. Villum Vitos plakater er en blanding af unikke karakterer og et nytænkende farvevalg. De passer perfekt til alle jer, som ønsker unikke plakater. Måske er du ligeså vild og vidunderlig som Villum Vitos verden? Her får du plakater, som er sjove og anderledes. Plakaterne er en fortælling fra mig til dig. Se alle Villum Vito’s plakater her. 

Læs mere om tankerne bag Villum Vito her. 

 

“Vi to. Os to. Altid. For evigt”.

                  – Villum Vito

 

Vores mission og vision 

Villum Vito ønsker at gøre verden lidt sjovere og sprede glæde gennem farver, mønstre og figurer. Villum Vitos produkter skal kendes for dets unikke design, gode kvalitet og dets værdier om lighed, respekt og åbenhed overfor alle.

 

Fantasifulde fortællinger i flotte farver

Villum Vitos plakater kombinerer den abstrakte læring med æstetik. En plakat fra Villum Vito er ikke bare flot, men skaber sammenhænge med mønstre, ord og fortællinger til glæde for barnet og dets forældre. Plakaten kan derfor skabe grobund for læring og fortælling gennem sjove motiver og flotte farver.

 

Kvalitetspapir med skarp farvegengivelse

Villum Vitos plakater er trykt på 170 g silk papir. Papiret er nøje udvalgt på grund af dets gode kvalitet. Silk papir er bestrøget papir, hvilket vil sige, at det har en glat overflade, men stadig med et “mat” udseende. Dette gør, at papiret gengiver billede og tekst rigtig flot, og at farverne står skarpt. På denne måde bliver Villum Vitos verden gengivet på bedste vis.

 

Plakater med omtanke

Villum Vito ønsker at skabe plakater med omtanke; omtanke for dig og vores miljø. Det betyder, at plakaterne produceres med hensyn til miljøet. Derfor er Villum Vitos plakater trykt på et Svanemærket trykkeri på Svanemærket papir. Du kan læse mere om Villum Vitos miljøpolitik på villumvito.dk/miljoe.